ÁLOMMŰHELY

2021.11.26. - 12.24.

Keresd fel Álomműhelyünket az ÁRKÁD -1. szintjén! Itt juthatsz hozzá az ÁRKÁD Angyalkás levélpapírhoz, melyet kitöltést követően dobj be az egyik ÁRKÁD Szeretetposta ládába.

Angyalkáink elolvassák majd a leveled. Lehet, hogy épp a te karácsonyról írt soraidat tartják majd a legszebbnek, s akkor a kívánságaid valóra váltjuk!

Angyalkáink már javában sürögnek-forognak. Keresd fel a -1. szinten az Álomműhelyt, tekints be te is a mindennapjaikba. Gyerekek, felnőttek egyaránt írhatnak nekik. Karácsonyig sok-sok levelet át kell olvasniuk. A legszebben megírt pályázatok közül kerülnek majd ki azok, melyek íróinak karácsonyi álmát az ÁRKÁD angyalkái valóra váltják. A papírra vetett kívánságokban szereplő ajándékokat beszerzik, gyönyörűen becsomagolják, megcímzik, hogy karácsonyra a nyertes pályázó szeretteinek ajándékai a felékesített fenyőfa alá kerülhessenek. Szeretnél te is egy önzetlen kívánsággal karácsonyi angyallá válni? Akkor keresd az Álomműhelyünket, kérj levélpapírt, fogalmazd meg soraidat, és dobd be a leveled a Szeretetposta ládák egyikébe. Higgy velünk az angyali csodákban: szeretteid öröme elhozza neked a boldog karácsonyt!