ÁRKÁD Mikulásjárat

2020.11.27. - 12.26.

Te is villamossal közlekedsz? A Mikulásjáraton az utazással töltött percek is varázslatos élménnyé válnak, mi több: akár még az ÁRKÁD Mikulásával is találkozhatsz, aki apró meglepetéssel édesítheti meg a napodat.

Menetrend szerint, ám ünnepi köntösben – a 3-as villamos vonalán a Mexikói út és Határ út között elindult az ÁRKÁD Mikulásjárat!

A közelgő ünnepekre készülve úgy döntöttünk, karácsonyi pompába öltöztetünk egy menetrend szerint közlekedő villamost. Az ÁRKÁD Mikulásjárat csak küllemét tekintve különbözik a többi járattól,  az utazás feltétele az ünnepi villamoson is az érvényes BKK jegy vagy bérlet. Válaszd az ÁRKÁD Mikulásjáratot, engedd, hogy elbűvöljön az ünnepi mesevilág!

Nincs Mikulásjárat Mikulás nélkül!
Az ünnepi díszt öltött villamoson akár az ÁRKÁD Mikulásával is találkozhatsz, aki csokoládéval és egy kedves mosollyal ajándékozza meg az ÁRKÁD Mikulásjárat utazóközönségét!

Az ÁRKÁD Mikulása és segítő manója arról is gondoskodik, hogy megtudd, milyen meglepetést tartogat számodra az ÁRKÁD Szeretetposta. A Mikulásunk által neked ajándékozott, vagy az ÁRKÁD Manóműhelyben átvett ünnepi ÁRKÁD levélpapírra megírhatod nekünk, milyen a te  álomkarácsonyod. Dobd be leveled az ÁRKÁD Szeretetpostapontokon elhelyezett postaládák egyikébe. Lehet, hogy épp te leszel, akinek valóra váltjuk minden kívánságát!

Utazz te is az ÁRKÁD Mikulásjáraton!
Legyen csodákkal teli az ünneped velünk!

Kérjük, a járványügyi előírásokat (maszkviselés, távolságtartás) szigorúan tartsd be a Mikulásjáraton is, hisz a következő egy hónapban mindenkinek lesz lehetősége az ÁRKÁD Bevásárlóközponthoz utazni a Mikulásjáraton.

A programváltozás jogát fenntartjuk!