ÁRKÁD szeretetposta

2020.11.20. - 12.20.

Írd meg nekünk, hogy számodra mit jelent a szeretet ünnepe, hogy válna igazán meghitté az ünneped. Oszd meg velünk, milyen a te álomkarácsonyod, és írd meg azt is, hogy szíved szerint milyen ajándékot tennél szeretteidnek a karácsonyfa alá.

Legyen szó gyermekről vagy felnőttről, biztos mindenki álmodozott már olyan karácsonyról, amikor minden kívánsága valóra válik. Az ÁRKÁD Mikulása most segíthet, hogy a képzeletnek semmi ne szabjon határt. Írd meg nekünk, hogy a te fantáziádban miként él a szeretet ünnepe, hogy válna igazán meghitté az ünneped. Oszd meg velünk, milyen a te álomkarácsonyod, s írd meg azt is, hogy szíved szerint milyen ajándékot tennél szeretteidnek a karácsonyfa alá. Az ÁRKÁD Mikulása és manói lehet, hogy épp téged választanak, s valóra váltják minden kívánságodat.

A legszebb karácsonyi levél írói közül kerül ki az a 4 kisgyermek és 4 felnőtt, akinek az idei karácsonyi álmát valóra váltjuk.

Keresd az ÁRKÁD bevásárlóközpontban a földszinten a Manóműhelyeket, kérd el manóinktól az előre gyártott díszes levélpapírt. Ha gondolataid papírra vetetted, keresd Szeretetposta pontokat, és dobd be az egyik ládikóba az ÁRKÁD Mikulásnak írt leveled, vagy küldj nekünk e-mail-t az ÁRKÁD online szeretetposta felületről.

 

Mikulásunk manóival és karácsonyi angyalaival átolvassa a beérkezett küldeményeket. December 21-én kiválasztják a szívükhöz legközelebb álló, a karácsony üzenetét leghívebben tükröző leveleket, hogy valóra válthassák 4 gyermek és 4 felnőtt karácsonyi álmát.

Lehet, hogy épp a te ajtódon kopogtatnak majd az ÁRKÁD csodatevő angyalai!

 

Fontos, hogy kizárólag az ÁRKÁD által előre nyomtatott levélpapírra írt, illetve az online szeretetposta felületről beküldött kívánságokat fogadjuk el. Kérd a levélpapírt a Manóműhelyek egyikében, a földszinten az Információs pultnál vagy a Fehér úti bejáratnál.

Hol találod a MANÓMŰHELYEKET, AHOL LEVÉLPAPÍRT KÉRHETSZ?

- a földszinten a Fehér úti bejáratnál

- a földszinten az Információs pultnál

 

Hol találod a Szeretetposta-pontokat, hol vannak a postaládák, AHOVÁ BEDOBHATOD A LEVELED?

- a -1. szinten az ételudvarnál

- a -1 szinten az aluljáró felőli bejáratnál

- a földszinten a Gyakorló utcai bejáratnál

- a földszinten a Fehér úti bejáratnál a Manóműhelyben

- a földszinten az Információs pultnál a Manóműhelyben

- az 1. emeleti Foodlofton a Kölyökpark mellett

- az 1. emeleten a Sugár felőli bejáratnál.

Amennyiben online SZERETETPOSTA ÚTJÁN szeretnéd elküldeni a leveled a Mikulásnak, kattints a linkre:
https://arkadbudapest.magic-christmas.hu/arkad-szeretetpostaonline

 

A részletes pályázati kiírást itt olvashatod el.

Legyen csodás az ünneped az ÁRKÁD bevásárlóközponttal!

A programváltozás jogát fenntartjuk!